21 січня 2024 08:08

Джерело: "Чорноморець" переглядає захисника з досвідом виступів за "Альмерію", "Сошо" та "Галатасарай"

Селекційна робота одеського "Чорноморця", який потребує підсилення як мінімум на чотирьох ігрових позиціях, цієї зими знову активізувалася. Уклавши контракт з колишнім гравцем "Миная" Данилом Голубом, тренерський штаб "моряків" зайнятий переглядом потенційних новачків з іноземним паспортом. Після того, як команді Романа Григорчука не підійшов словенський легіонер Лука Шушняра з мальтійської "Валетти", у її розташуванні з’явився черговий кандидат. За неофіційною інформацією кореспондента UA-Футбол, ним є 24-річний нігерійський захисник Валентин Озорнвафор, який сьогодні провів у складі "Чорноморця" більшу частину другого тайму спарингу із косовською "Дрітою".


Потенційний новачок одеської команди до приїзду у її розташування був гравцем бельгійського "Шарлеруа". У послужному списку футболіста, трансферна вартість якого нині становить 300 тисяч євро (за даними Transfermarkt), є також виступи за нігерійський клуб "Ен’їмба Аба", турецький "Галатасарай", іспанську "Альмерію" та французький "Сошо".


В загальній кількості Валентин Озорнвафор зіграв 20 матчів за "Шарлеруа", п'ять матчів – за "Альмерію" (навіть відзначився забитим м'ячем у Кубку Іспанії), п'ять матчів – за "Сошо" і один матч – за "Галатасарай".