18 січня 2024 20:42

Данило БЕЗКОРОВАЙНИЙ: "Дзвонили з "Лаціо". З "Динамо" зі мною ніхто не зв'язувався"

Захисник "Кривбасу" Данило Безкоровайний розповів про те, які клуби їм ітересувалися.


– Згідно даних Transfermarkt, приблизно за півроку ваша вартість зросла на 300 тисяч євро. Наразі ви коштуєте 800 тисяч євро. Чи згодні ви з тим, як вас оцінили?


– Я не знаю, яким чином вони оцінюють. Не знаю, на що звертають увагу. Чесно говорю. Ціна підвищується — добре. Мені приємно. Я розумію, що виріс як гравець.


– До речі, багато чуток стосовно того, що вашим підписанням цікавляться інші клуби. З останнього — Динамо. Що ви чули? Чи були якісь реальні пропозиції?


– Достовірної інформації вам надати не можу, бо справді не знаю. Особисто до мене ніхто не звертався. Можливо, з клубом хтось звʼязувався.

– У певний період вашої карʼєри до вас був інтерес з боку таких клубів, як Лаціо та Селтік. Наскільки справжній і конкретний?


– Після того, як разом зі збірною U-20 я став чемпіоном світу, обігравши у півфіналі італійців з рахунком 1:0, отримав дзвінок через агента від представника Лаціо. Відбулася зустріч у Львові. Обговорили те, яким може бути контракт. Розуміли, що треба робити все можливе, щоб домовитися про суму трансферу з ДАК 1904. Як бачите, нічого не вийшло.


У мого клубу на той момент був такий спортивний директор, який не міг назвати чітку суму за мій перехід. Кожного ранку чули нову суму. Час сплив. Я там залишився. Лаціо — топовий клуб. Там одразу сказали, що більше тижня чекати не будуть. Варіанти в них були. Купили іншого гравця, так ще й з європейським паспортом.


– І тепер, якщо забігти наперед чи просто помріяти, то у якому європейському клубі вам хотілося б спробувати свої сили? За особистими відчуттями, який чемпіонат підійшов би найбільше?

– Зараз я – гравець Кривбасу, всі мої думки пов’язані тільки з клубом рідного міста. Я хочу допомогти червоно-білим підняти планку досягнень та залишити своє ім’я в історії клубу. Якщо помріяти, то мені подобається АПЛ, а також Бундесліга. Тому в майбутньому хотілося б спробувати свої сили в топ-грандах цих чемпіонатів.