17 січня 2024 12:00

"Гра при Реброві змінилася": Гливинський розповів про методи роботи наставника в збірній Україні

Пресаташе збірної України Олександр Гливинський поділився своїми враженнями від роботи Сергія Реброва, який очолив національну команду під час кваліфікацію на Євро-2024.


«Ребров справляє враження людини дуже сконцентрованої й великого професіонала. Це – тренер сучасної формації та сучасних підходів. Сергій завжди серйозний і рідко усміхається. Багато працює з футболістами й приділяє багато часу тактичним моментам, постійно працюючи зі своїми асистентами.


На думку пресаташе збірної України, гра національної команди змінилася, коли її очолив Сергій Ребров. Гливинський сподівається, що у наставника вийде кваліфікувати команду на Євро-2024.


«Під час тренувань Ребров керує процесом, постійно в русі, підказує гравцям та вимагає виконання того, що заплановано. Відповідно й гра при Реброві змінилася. Йому, як мені здається, вдається оптимально використовувати тих гравців, які є в його розпорядженні, та вносити корективи, якщо це потрібно. Дуже сподіваюся, що ми подолаємо плей-оф й поїдемо до Німеччини», — сказав Гливинський для «Україна-центр».