17 січня 2024 09:14

"Він закритий у цьому сенсі". Гливинський назвав гравця збірної України, який майже не дає інтерв'ю

Прес-аташе збірної України Олександр Гливинський, хто з футболістів найбільш контактний, а хто найбільш проблемний з точки зору спілкування з представниками мас-медіа.


"Олександр Зінченко завжди був дуже контактним і щирим. При цьому він відповідає ґрунтовно із розумінням того, що говорить. Щоправда, зараз він не хоче, аби його було надто багато. Ще дуже відповідальні Олександр Караваєв і Віталій Миколенко. У плані інтерв’ю згадані хлопці у Топ-3.


Ну а серед "відмовників" найчастіше Віктор Циганков. Він дуже закритий у цьому сенсі. Не знаю, що в нього сталося в цьому плані в минулому, а може, є якісь забобони, але інтерв’ю Віктор майже не дає. Хоча ми з ним домовилися, що якщо він забиває, то зі мною спілкується. Я питаю: "Чому ж лише зі мною?" Але він незворушний.


Ну ще чомусь став відмовлятися Микола Матвієнко, з яким ми востаннє зробили міні-інтерв’ю на його день народження – 2 травня 2022 року. Третім є Олександр Зубков, який на пропозицію поспілкуватися відповідає: "А чому саме я?", - розповів Гливинський.