15 січня 2024 19:39

Троє гравців збірної Саудівської Аравії відмовилися виступати за команду, яку тренує Манчіні

Троє футболістів збірної Саудівської Аравії Салман Аль-Фарадж, Халід Аль-Ганнам і Наваф Аль-Акіді відмовилися грати за національну команду, яку тренує Роберто Манчіні.


"Це вони вирішили не грати за збірну, а не я. Аль-Фарадж сказав мені, що не хоче грати товариські матчі, а Аль-Ганем, що йому не подобається грати за збірну. І Аль-Акіді (його включили в заявку на Кубок Азії) сказав тренеру воротарів, що якщо він не вийде в стартовому складі, то не захоче залишатися.

Аль-Ганам і Аль-Акіді попросили зіграти в стартовому складі, але я тренер і той, хто приймає рішення. Ми запитали їх, чи хочуть вони грати за національну команду, і відповідь було отримано". "Ні".

Я розумію бажання досвідчених гравців грати в стартовому складі, але не розумію, чому молодий футболіст відмовляється приєднатися до збірної, якщо йому не гарантоване стартове місце. Я хочу включити до складу гравців, які хочуть представляти свою країну, і я не хочу більше повертатися до розмови про справу цих футболістів", - цитує Манчіні Marca.

Нагадаємо, збірна Саудівської Аравії на Кубку Азії на груповому етапі зіграє з національними командами Оману (16 січня), Киргизстану (21 січня) і Таїланду (25 січня).