14 січня 2024 15:07

Марко Ройс: "Джейдон Санчо не виходив на поле кілька місяців, але робить різницю"

Півзахисник дортмундської "Боруссії" Марко Ройс поділився враженнями від гри вінгера "джмелів" Джейдона Санчо в минулому матчі 17-го туру німецької Бундесліги з клубом "Дармштадт 98" (3:0).


"Він робить різницю. Санчо здатний забивати в кожній грі, тому що завжди знає, як перетворити недолік на перевагу. Мені подобається грати з ним зараз - як і в минулому. Я дуже, дуже радий, що він повернувся до нас.


Ми не можемо очікувати чудес. Він узагалі не грав сім чи вісім місяців. У Джейдона не було ритму, він дуже мало тренувався з командою, тому кожна хвилина на полі, кожне тренування і кожен гол чи асист допомагають йому. Він дійсно дуже важливий для нас, оскільки він здорово зламує оборону і виконує останні передачі", - наводить слова Ройса Sky Sport Germany.


Нагадаємо, на 77-й хвилині матчу з "Дармштадтом" Ройс забив гол із передачі Санчо.


11 січня "Боруссія" оголосила, що англійський футболіст, який належить "Манчестер Юнайтед", приєднався до команди на правах піврічної оренди.


Санчо не брав участі в матчах із вересня, оскільки був виведений з основного складу "червоних дияволів" через сварку з головним тренером манкуніанців Еріком тен Хагом.