13 січня 2024 13:57

Моурінью про "Рому": "Люди думають, що мене звуть Жозе Гарі Моурінью Поттер. Це підвищує рівень вимог"

Жозе Моурінью висловився перед матчем із «Міланом».


«Цього сезону у нас було два складні періоди: перший – перші три матчі в чемпіонаті, коли ми могли взяти 9 очок, а взяли 1одно. Тоді не було вільних гравців і ми втратили 8 очок. А зараз ми відстаємо від зони Ліги чемпіонів на 4 бали.

Другий період - відрізок, на якому ми граємо проти "Фіорентини", "Аталанти", "Юве", "Лаціо", "Мілана" з усіченим складом. Несправедливо, якщо хтось не хоче називати це труднощами. Критикуйте, кого хочете, але забувати про поточні труднощі – божевілля.

Навіть виграний у «Кремонезі» матч... Як ми його виграли? З якою лінією оборони? Що є захист сьогодні? Крістенсен, який не захисник, Манчіні травмований і не грає в центрі захисту, Хейсен ще дитина, Льоренте, можливо, зможе зіграти завтра, але під питанням.

Ігнорувати це неправильно, і тут я маю захистити свою команду і сказати, що вони серйозні люди, які працюють і страждають, коли результат не той, на який ми розраховували.

Ми програли дербі, але нам треба боротися у чемпіонаті. Ми – «Рома», у нас найнеймовірніші вболівальники, яких я коли-небудь бачив у житті.

У нас є тренер, чийого імені достатньо, щоб люди думали, що його звати Жозе Гаррі Моурінью Поттер. Це підвищує рівень вимог та очікувань, але правда у тому, що ми боремося за щось дуже складне.

Проти «Мілана» ми як завжди викладемося на повну. Жаль, що я буду на трибуні, а не на лаві запасних. Але я робитиму свою роботу, і в мене є впевненість, що хлопці віддадуть усі сили», – сказав тренер «Роми».