7 січня 2024 12:45
1

Луческу близький до повернення на тренерський місток: стали відомі подробиці переговорів екс-тренера "Динамо" з європейським клубом

78-річний Мірча Луческу близький до того, аби стати головним тренером стамбульського Бешикташа, який шукає гарного коуча задля виходу з кризи.

Представники Бешикташа прибули сьогодні вранці до Бухареста, щоб переконати Мірчу Луческу повернутися працювати в стамбульський клуб.


За інформацією видання FANATIK, все готове і ймовірність того, що призначення відбудеться, складає 90%. Залишається лише з'ясувати, коли це станеться. Турки наполягають на призначенні з цього моменту, але румунський тренер не наважується очолити команду із середини сезону та хотів би почекати до літа.


Самет Айбаба, генеральний менеджер Бешикташа, став головою делегації, яка відвідала Бухарест. Він приїхав особисто, щоб гарантувати, що Мірча Луческу очолить Бешикташ, який знаходиться в кризі. Очікується надзвичайно важлива зустріч, на якій турки хочуть переконати румуна вирушити надалі до Стамбула.


Бешикташ на даний момент із 29-ма очками в активі посідає шосте місце в турнірній таблиці Суперліги Туреччини. У лідерів чемпіонату Туреччини Фенербахче та Галатасарая по 44 бали.


Наступний поєдинок Бешикташ зіграє проти Різеспора (09.01).

Окрім грошей йому вже нічого не потрібно. І команда теж. Нехай ще півроку посидить у кризі.