4 січня 2024 12:22

Чи повинен "Арсенал" повернути конкурента Зінченка? Фанати винесли вердикт Олександру на тлі останньої новини

Лондонський Арсенал потрапив у кадрову кризу через травми крайніх захисників. Вболівальники клубу висловились стосовно можливості повернути з оренди Кірана Тірні, який грає у Реал Сосьєдаді.


Нещодавно стало відомо, що лівий захисник Арсенала Олександр Зінченко отримав травму литкового м'язу, через що може бути відсутнім протягом кількох тижнів.


Інший футболіст, що може зіграти на цій позиції – Такехіро Томіясу – не допоможе лондонцям протягом наступного місяця через участь у Кубку Азії зі збірною Японії.


А Юррієн Тімбер досі відновлюється від розриву хрестів, який він отримав ще на початку сезону.


Таким чином, у головного тренера Арсенала Мікеля Артети не залишилося профільних футболістів цієї позиції.


Тому фанатський портал лондонців Just Arsenal запитав у вболівальників клубу, як вони відносяться до повернення з оренди Кірана Тірні, який в цій кампанії виступає у складі Реал Сосьєдада.


«Артета чітко дав зрозуміти, що йому не подобається Тірні, і я впевнений, що Кіран не викладеться на повну після того, як його виштовхнули з клубу, тому я не бачу, щоб він повернувся», – PJ-SA.

«Не маючи можливості витрачати гроші, Артета повинен повернути Тірні, щоб зняти тиск з Мартінеллі та Зінченка, але я сумніваюся, що він це зробить. Швидше за все, наш лівий фланг продовжить страждати», – top4.


«Він найкращий лівий захисник у клубі. Зінченко взагалі не вміє захищатися, нам пощастило, що його не обігрують, коли він грає. Тірні демонструє капітанські якості кожного разу, коли він на полі, сумно бачити, що з ним зробили. Йому краще ніколи не повертатися в Арсенал», – Joe.


«Я вважаю, що його потрібно повернути, і він буде повернутий», – GB.


«Тірні взагалі не варто було віддавати в оренду, адже він на сьогоднішній день є найкращим захисником Арсеналу», – John Quinn.


«Ми більше не граємо з класним лівим захисником, і у нас є Зінченко та Ківйор для ролі інвертованого ЛЗ», – gotanidea.

«Так, його треба повернути. Зінченко це півзахисник, а не захисник», – Elias Moroke.


«Артета не цінує Тірні», – Reggie.