3 січня 2024 17:28

В Іспанії вважають, що головний тренер "Жирони" "має слабкість до Довбика"

Популярне іспанське спортивне видання AS називає матч 19-го туру чемпіонату Іспанії між «Жироною» та «Атлетіко» Мадрид «битвою за трофей Пічіні». Трофей Пічіні – це нагорода найкращому бомбардиру сезону в Ла Лізі.


Про протистояння між українцем Артемом Довбиком та французом Антуаном Грізманном журналісти написали окремо:


«Стадіон «Монтіліві» – це сад Стуані, але з цього сезону – і Довбика. Українець б'є рекорди у своєму першому сезоні в Ла Лізі, і йому не потрібно адаптуватися. Наразі в цьому сезоні він забив 11 голів і є найкращим бомбардиром команди. Щоб зрозуміти важливість Довбика, достатньо порівняти його з Грізманном, який забив ті ж 11 голів. Француз є орієнтиром для «Атлетіко». Звісно, Довбик і Грізманн – не лише бомбардири. Вони також віддають гольові передачі: 4 на рахунку українця і 2 на рахунку француза.

Обидва вийдуть у старті своїх команд, бо в «Жироні» Довбик цінується більше за Стуані, який почне з лави запасних. Мічел має слабкість до українця і хоче максимально використати його поточну форму, адже він забив 4 голи в 3 матчах. Сьогодні він може стати третім гравцем «Жирони», який забиває в 4 і більше матчах Ла Ліги поспіль, після Стуані (5 у листопаді 2017 року) та «Таті» Кастельяноса (4 у травні 2023 року)».


Нагадаємо, гра між «Жироною» та «Атлетіко» Мадрид відбудеться 3 січня о 22:30 за київським часом.