2 січня 2024 08:07

"Це гол, про який ми волали". Екс-динамівець Русин завоював серця фанатів "Сандерленда" своїм дебютним м’ячем

Вболівальники англійського Сандерленду відреагували на дебютний гол українського форварда Назарія Русина, який він забив у ворота Престона (2:0).


У понеділок, 1 січня, Сандерленд вдома переміг Престон (2:0) у матчі 26-го туру англійського Чемпіоншипу. Український нападник Назарій Русин забив свій дебютний гол, встановивши остаточний рахунок у грі.


Вболівальники Сандерленду відреагували на дебютний гол Русина за їхній улюблений клуб.

Kevsol: «Справжній гол нападника Русина. Включився і пробив із півметра. Нам потрібно більше залучати його, тому що сьогодні він був ізольований, але я не скаржуся, якщо у мого нападника всього пів дюжини дотиків, але один чи два з них потрапляють у сітку».

Buntingfootball: «Я говорив це вже кілька тижнів тому, але Назарій заслужив свій шанс, і я радий, що він забив свій гол. Русин так багато працює, і його працездатність була чудовою».

SunderlandDepre: «На жаль, я не бачив гру, тому не можу говорити про неї докладно, але не можна заперечувати, що Русин найбільше заслужив на цей гол. З чотирьох наших форвардів саме він віддає найбільше і біжить за команду, попри малу кількість моментів».

rasjjr6: «Я давно казав, що Русин – наш єдиний гравець, який має рух та інстинкти нападника. Він робив подібні до гольового моменту забіги всю гру. На мене, так він має виходити у стартовому складі щотижня».

Capt_Fishpaste: «Сподобалося, що це був справжній гол нападника Русина. Інстинктивний рух та завершення. Такий гол, про який ми так волали, поки він сидів на лаві запасних».

Зазначимо, що це перший матч для Русина за Сандерленд з 25 листопада, він пропустив вісім поєдинків своєї команди.


25-річний нападник перейшов до Сандерленду восени 2023 року з луганської Зорі за 2,5 млн євро.


Назарій цього сезону провів 10 ігор за новий клуб в усіх турнірах: один гол, один асист.


Сандерленд після перемоги посідає шосте місце в турнірній таблиці Чемпіоншипу, маючи 40 очок.