29 грудня 2023 12:34

"Перша пропозиція після "Динамо", яку він розглядає конкретно". Джерело повідомило про перемовини Луческу з турецьким клубом

На початку листопада Мірча Луческу подав у відставку з посади головного тренера київського Динамо, однак без пропозицій Містер не залишився.


Легендарний румунський спеціаліст вже найближчим часом може повернутися до Туреччини, де вже очолював Галатасарай (2000-2002), Бешикташ (2002-2004) та національну збірну (2017-2019).

За повідомленням видання ProSport, саме з Бешикташем Луческу наразі веде переговори.

За інформацією джерела, румунський тренер вже має на руках пропозицію від стамбульського клубу і має намір погодитися на неї.

Однак зазначається, що Луческу досі вагається щодо того, коли сказати «так» – зараз чи пізніше.

«Це перша пропозиція після київського Динамо, яку він розглядає конкретно, і вона є дуже серйозною. Луческу все ближче і ближче до Туреччини», – приводить слова своїх джерел ProSport.

Нещодавно Бешикташ із рахунком 1:3 поступився Антальяспору, після чого звільнив Різу Калімбая з посади головного тренера команди.

З посиланням на турецькі ЗМІ зазначається, що у Луческу серйозний список конкурентів за місце у стамбульському клубі. Серед них є і росіянин:

Фабіо Каннаваро;
Славен Біліч;
Рууд ван Ністелрой;
Франк де Бур;
Хорхе Сампаолі;
Бруно Женезіо;
Станіслав Черчесов.


Однак фаворитом та найбільш пріоритетним варіантом для Бешикташа був і залишається саме екстренер Динамо та Шахтаря.

Нещодавно повідомлялося, що власник румунського Рапіда Ден Суку дуже хоче бачити Луческу в своєму клубі.

На чолі Бешикташа Містер за два роки провів 89 матчів: 53 перемоги, 19 нічиїх та 17 поразок.