26 грудня 2023 10:32

Може поїхати до Довбика і Циганкова? "Жирона" справді цікавиться ще одним українцем

Як повідомив Ігор Циганик у програмі Циганик LIVE, каталонці цікавляться півзахисником Дніпра-1 Олександром Піхальонком. Вони ще з літа дивилися за футболістом після трансферу Артема Довбика.


"Жирона справді цікавиться Піхальонком, але знову ж тут момент у тому, що Дніпро-1 теж має свої завдання на сезон. Заплатити клаусулу 6 млн. євро? Не знаю. Думаю, що у Жирони зараз немає от такого розуміння, як підсилювати команду саме зараз. Швидше за все, що Жирона, якщо і буде робити пропозицію, то робитиме її саме влітку. Тоді і Дніпро-1 буде розуміти, які завдання вирішила команда, чи буде грати в єврокубках наступного сезону, який бюджет.

Я знаю, що Жирона цікавиться, цікавилася Піхальонком ще з літа. Ще минулого тіла почали переглядати його після трансферу Довбика Жирона дивилася і спостерігала за Піхальонком, але тоді Дніпро-1 був не зацікавлений, щоби продати гравця. Є клаусула 6 млн євро і Жирона може не питати Дніпро-1 чи хочуть вони продавати. Іспанський клуб може заплатити 6 млн євро і просто забрати Піхальонка, якщо сам футоліст захоче поїхати в Жирону. Але інтерес є і цілком можливо, що в Жирони можуть не витримати нерви і вони заплатять цю клаусулу. Подивимося, як далі розгортатися події", - розповів Циганик.


Фото - СК "Днiпро-1"