25 грудня 2023 18:23
2

Джерело: Центральний захисник із Польщі відмовився переходити до "Динамо". Пошуки на цю позицію продовжуються

Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми "Циганик LIVE" розповів про селекційну роботу "Динамо" для посилення команди.


- Наскільки я знаю, "Динамо" шукає центрального захисника. Причому пошук відбувається як в Україні, так і за її межами. Називаються прізвища футболістів, котрі грають за кордоном, але з українським паспортом. Було чутно прізвище Качараби, але кияни, наскільки я розумію, не зацікавлені в цьому гравці.


Також йдеться про футболістів із українського чемпіонату, але вони досить дорогі. Тут потрібно вибрати правильну позицію, щоб зрозуміти, що за цього гравця можна сплатити гроші. Що він переїде до "Динамо" і одразу додасть.


Щодо ситуації з іноземними футболістами, то був варіант із центральним захисником із Польщі. Але в останній момент через ситуацію в Україні переговори згорнули. На гравця дуже сильно тиснула сім'я через війну, і він відмовився.


Взагалі ті футболісти, які готові їхати до нас у воєнний час, не відповідають рівню "Динамо". А ті, кого кияни хотіли б запросити - там є труднощі. Вони не розуміють, що таке повітряні тривоги і дрони, що вибухають. Читають новини та розуміють, що у Києві небезпечно.


Але пошуки центрального захисника продовжуються. Важливо, щоб він був левоногим. У запасі є Михавко. На нього дуже великі надії. Можливо, він отримає шанс у першій команді. Але його молодість на цьому етапі застерігає від того, щоб одразу кидати його у ключові поєдинки з огляду на проблеми "Динамо" в обороні.

опять всё повторяется..не можете искать там где нужно..и тех кого нужно..?учитесь у других или пригласите того кто понимает в селекции..не можете сами найти ? просите других найти вам игроков которые приедут и будут играть и усилят команду..
І Ковачевіч і Раковітан це так, для групи ЛК максимум. Не уявляю, кого вони там ще могли дивитись в Польщі. Августіняка?