24 грудня 2023 15:36

Джерело: Скандальний Вакула може продовжити кар'єру в команді другої ліги

За інформацією Sport Arena, ПФК Звягель зацікавлений у оренді вінгера Полісся Владислава Вакули, від послуг якого раніше відмовився Чорноморець.


Лідер Другої ліги може стати восьмим клубом у професійній кар’єрі 24-річного Вакули. Раніше Владислав виступав за Сталь (Кам’янське), Шахтар (належав донецькому клубу з 2019 по 2022 роки), Маріуполь, Десну, Ворсклу, Полісся та Чорноморець.

Нагадаємо, одеський клуб влітку орендував вінгера у Полісся. Угода була розрахована до кінця сезону 2023/24, проте 16 грудня стало відомо, що Моряки достроково переривають оренду. За команду Романа Григорчука Вакула зіграв десять матчів у всіх турнірах, не відзначившись результативними діями.

Владислав має чинний контракт із Поліссям до літа 2025 року. Повідомлялося, що вінгер не розраховує цього сезону повернутися до житомирського клубу і шукає нову команду.

Звягель завершив рік на чолі турнірної таблиці Другої ліги. Команда Сергія Шищенка набрала порівну очок з ЮКСА, але знаходиться вище за додатковими показниками, до того ж має матч у запасі. Наступний офіційний матч команда Звягель проведе у березні.


Фото - ФК "Полiсся"