18 грудня 2023 23:59
1

Довбик оформив дубль у матчі Ла Ліги, "Жирона" впевнено виграла і піднялася на перше місце, обігнавши "Реал"

Каталонська Жирона на своєму полі здобула вікторію з рахунком 3:0. Команда Мічела, завдяки двом голам українця Артема Довбика та точному удару Крістіана Португеса, здобула домашню перемогу.


26-річний український нападник Артем Довбик знову записав до свого активу точні удари у поєдинку іспанської Ла Ліги. На цей раз футболіст збірної України залишив автографи у воротах Алавеса.


18 грудня український нападник Жирони Артем Довбик вийшов у стартовому складі команди на матч чемпіонату Іспанії з Алавесом. Ця зустріч розпочалася о 22.00.


На 23 хвилині український форвард ефектним голом головою вивів каталонців вперед. У підсумку Жирона повела в рахунку 1:0. На 42 хвилині Крістіан Португес подвоїв перевагу господарів. Каталонська команда виграла перший тайм із рахунком 2:0.


У другій половині зустрічі Довбик ще й реалізував пенальті, тим самим оформивши дубль у поєдинку. Українець відіграв повністю матч і не був замінений. Зустріч у підсумку завершилася перемогою Жирони з впевненим рахунком 3:0.


Ла Ліга. 17 тур

Жирона – Алавес – 3:0 (2:0)


Голи: Довбик, 23, 59 (з пенальті), Португес, 42.


В минулих поєдинках за каталонську команду 26-річний український форвард забив вісім м’ячів та віддав чотири результативні передачі. Тобто наразі в активі Довбика уже десять голів за каталонську команду.


А ось українського вінгера Віктора Циганкова не було навіть на лаві запасних Жирони на цей поєдинок проти Алавеса. Він пропускав цей матч через дискомфорт у нозі.

Браво брависсимо!!!