14 грудня 2023 18:47
2

Мілевський опублікував пост з трьох слів: ексфорвард "Динамо" зробив красномовний анонс

Колишній нападник збірної України та Динамо Артем Мілевський зробив загадковий пост в Instagram. Нещодавно повідомлялося, що Артем повернеться до київського клубу.


Нещодавно відомий журналіст Ігор Циганик повідомляв, що Артем Мілевський вже скоро може отримати посаду у структурі київського Динамо зазначивши, що між ексфорвардом та президентом столичного клубу Ігорем Суркісом відбулася розмова.


Пізніше з'являлася інформація, що Мілевський завершив курс лікування та зав'язав з алкологем, а тепер сам Артем зробив загадковий анонс.


Колишній нападник збірної України опублікував на своїй сторінці у соцмережі Instagram фотографію зі своїм другом та наступним підписом:


«Незабаром щось буде».



И, кстати, чисто мое мнение, если здоровый молодой мужчина сегодня не в ВСУ, то, как минимум, не должен выкладывать фото с джойстиком у елки, ну некорректно это по отношению к тем, кто сейчас в ледяных мокрых окопах. Это тоже говорит об интеллекте Артема
Организм вырос, а мозг нет. При всей симпатии к Артему-футболисту, Артему-человеку в Динамо делать нечего, он обязательно оскандалится, и попутно замарает имя Динамо