12 грудня 2023 11:50

Девіс вимагає 10-13 млн. євро на рік за новим контрактом, "Баварія" не хоче стільки платити. Клуб виставить захисника на трансфер, якщо не домовиться з ним

«Баварія» та Альфонсо Девіс не можуть погодити новий контракт.

Діюча угода 23-річного захисника з мюнхенським клубом закінчується влітку 2025 року. Сторони ведуть переговори щодо продовження договору, але ситуація залишається складною.


«Переговори між «Баварією» та представниками Альфонсо Девіса продовжують залишатися складними. Крістоф Фройнд веде переговори, а Девіс вимагає від десяти до тринадцяти мільйонів євро за контрактом, який діятиме після 2025 року», – повідомив журналіст Флоріан Плеттенберг.


За словами Плеттенберга, «Баварія» не хоче платити захиснику суму, тому що нині клуб «не зовсім задоволений його виступом за останні кілька тижнів або місяців і його розвитком».


Якщо канадець не зможе покращити свої показники і не ухвалить пропозицію про продовження контракту з меншою зарплатою, він стане «явним кандидатом на продаж наступного літа». У підписанні гравця зацікавлений мадридський "Реал".