11 грудня 2023 16:04

Тен Хаг про можливий виліт з єврокубків: "Я ніколи не думаю про негативні сценарії. МЮ може грати на дуже високому рівні та обіграти будь-якого суперника"

Ерік тен Хаг не думає про можливий виліт із єврокубків.


У 6-му турі групового етапу Ліги чемпіонів "Манчестер Юнайтед" прийме "Баварію". На даний момент англійський клуб займає останнє місце у групі A, набравши 4 очки.


«Я ніколи не думаю про негативні сценарії. Ми мислимо позитивно. Ми маємо перемогти, щоб залишитися в єврокубках, все полягає в цьому. За останні тижні ми показали, що коли ми в кращій формі, ми можемо це зробити.


Це наша команда. У нас були дуже хороші виступи та високі результати. Ми здатні обіграти будь-якого суперника. [Наприклад], гра проти "Челсі", проти "Евертона". Навіть із «Галатасараєм». Ця команда може грати дуже високому рівні.


Були етапи, коли ми дуже добре грали. Довгий час ми йшли носа до носа з суперниками. Ми припустилися кількох помилок, яких можна було уникнути. Коли граєш проти "Баварії", треба бути на висоті. У «Челсі» також були чудові гравці, ми домінували над ними», – сказав головний тренер «Манчестер Юнайтед».