10 грудня 2023 09:08

Мерфі про тен Хага: "Не той тренер, що здатний повернути МЮ на верхні рядки таблиці. Жоден з трансферів не можна назвати успішним"

Денні Мерфі розкритикував головного тренера Манчестер Юнайтед Еріка тен Хага.


«Коли «Борнмут» перемагає на «Олд Траффорд» і ніхто не дивується – це все, що потрібно знати про «Манчестер Юнайтед» при Еріці тен Хазі. І якщо «Юнайтед» хоче повернутись на верхні рядки таблиці, то тен Хаг не той тренер, здатний зробити це.


«МЮ» із нинішнім складом просто не в змозі конкурувати з «Ман Сіті», «Ліверпулем» та «Арсеналом». Не бачу, щоб команда прогресувала після хорошого першого сезону за тен Хаге. Навпаки, я бачу регрес, причому незрозуміло, за рахунок чого тренер може змінити ситуацію.


Звичайно, не можна у всьому звинувачувати тен Хага. Багато проблем МЮ не пов'язані з ним, і деякі гравці повинні подивитися на себе в дзеркало.


Однак у тен Хага величезний вплив у селекції «МЮ», і жоден із трансферів поки що не можна назвати успішним. Деяким гравцям не вистачає мотивації, а це відповідальність тренера, до того ж, він повинен краще будувати гру тактично», – написав колишній гравець «Ліверпуля» у колонці для Daily Mail.