7 грудня 2023 23:30

Джерело: Мілевський закодувався від алкоголізму. Колишній форвард "Динамо" скинув 20 кг

Як стало відомо Sport.ua, колишній нападник «Динамо» Артем Мілевський, який у вересні був госпіталізований через проблеми з алкоголем, потихеньку приходить до тями. За інформацією джерела, після проходження комплексної реабілітації від алкоголізму в одній зі столичних клінік ексгравець збірної скинув 20 кг, а головне – він тепер не п'є. Мілевського закодували.


Днями з'явилася інформація, що 38-річний Мілевський має шанс повернутися в «Динамо».

«Не знаю про конкретну посаду, але Ігор Суркіс розмовляв із Мілевським та сказав, що обов'язково допоможе Артему з роботою. І це буде робота у «Динамо» після повної реабілітації Мілевського. На нього розраховують у клубі, посаду не знаю», – сказав в ефірі передачі «Циганик LIVE» журналіст Ігор Циганик.

Артем Мілевський, на рахунку якого 50 матчів та 8 голів за збірну України, завершив кар'єру у вересні 2021 року. Останнім клубом у його кар'єрі став «Минай».

У складі «Динамо» нападник по чотири рази вигравав чемпіонат та Кубок України, а також тричі ставав володарем Суперкубка країни. Двічі – у 2008 та 2009 роках – Мілевський признавався футболістом року в Україні.