5 грудня 2023 16:50

Склад МЮ злий на 2-х футболістів за витоки внутрішньої інформації у ЗМІ

Склад «Манчестер Юнайтед» злий на двох футболістів команди, які є причиною витоків внутрішньої інформації у ЗМІ, повідомляє кореспондент Football Transfers Жак Талбо.


На їхню думку, ці витоки не відображають ситуацію у клубі. У роздягальні є певні розбіжності, але більшість складу обурена тим, що медіа-команди певних гравців готують звіти для преси.


Ці витоки перебільшують те, що по факту є звичайним невдоволенням цих двох гравців кількістю бігової роботи на тренуваннях та тим, що їм доводиться грати на певних позиціях у стартовому складі, або не грати.


Є відчуття, що ці два футболісти знають, що у них є можливість вплинути на положення головного тренера, бо вони вже робили це раніше, коли справи йшли не так, як їм цього хотілося.


Деякі дійсно вважають, що тен Хаг повинен мати менший вплив у питаннях придбання гравців, але той факт, що подібні думки потрапляють у газети, викликає у них велике занепокоєння.


Нагадаємо, сьогодні манкуніанці не допустили на пресконференцію тен Гаґа журналістів кількох новинних організацій.


Причина – клубу не надали можливість «прокоментувати, оскаржити чи контекстуалізувати» чутки, які раніше з'явилися у пресі щодо ситуації в команді.