5 грудня 2023 14:39

МЮ не допустив на прес-конференцію 4-х авторів інсайдів про невдоволення гравців тен Хагом

«МЮ» не допустив на прес-конференцію авторів інсайдів про розлад у команді.


Як пише Daily Mail, клуб не допустив на сьогоднішню прес-конференцію Еріка тен Хага журналіста Sky Sports Каве Солекола, журналіста Manchester Evening News Самьюела Лакхерста, який спеціалізується на новинах про «Ман Юнайтед», журналіста The Mirror Девіда Макдоннела та Роба Доус.

Manchester Evening News стверджує, що це рішення Ендрю Уорда, директора Ман Юнайтед з комунікацій.

«Юнайтед» підтвердив, що «я зробив дії проти кількох медіа, але не за публікацію текстів, які не подобаються клубу, а за те, що вони зробили це, не зв'язавшись із «МЮ» і не давши клубу можливість прокоментувати ці публікації, заперечити їм або внести потрібний контекст».

«Ми вважаємо, що це важливі засади, які необхідно захищати. Сподіваємося, що це знову запустить нашу роботу і змінить те, як ми працюємо разом», – сказали в клубі.

Поки що невідомо, чи поширюється заборона лише на сьогоднішню прес-конференцію.

Учора Солекол повідомив, що половина гравців «МЮ» не підтримує тен Хага, а також заявив, що футболістам не подобається стиль гри, велика кількість бігу на заняттях, жорсткість тренера та ситуація з Джейдоном Санчо.

Manchester Evening News нещодавно писала, що кілька лідерів «МЮ» неприємно вражені рівнем трансферів, здійснених тен Хагом. Йшлося про Расмуса Хейлунда, купленого за 72 млн фунтів, Мейсона Маунта, за якого заплатили 60 млн фунтів, і Антоні, який перейшов з «Аякса» за 82 млн фунтів. Газета також повідомляла, що тен Хагу довелося відмовитися від фрази «він не дотримується правил», яку він раніше часто вживав у післяматчевих інтерв'ю.

Декілька днів тому Макдоннел повідомив, що тен Хаг зіткнувся з «бунтом» у «Манчестер Юнайтед», а деякі гравці незадоволені своїм становищем у команді.

Доусон писав, що група гравців МЮ незадоволена тактикою тен Хага і вважає її кавалерійською. Крім того, він повідомив, що тренер нікого не критикує публічно, оскільки дехто на це погано реагує.