5 грудня 2023 10:03
4

"Гинуть люди": в Росії поскаржилися, що УЄФА "не карає Ізраїль та Україну"

Фото - ua.depositphotos.com


Почесний президент Російського футбольного союзу (РФС) В'ячеслав Колосков назвав несправедливим відсторонення команд із РФ від міжнародних змагань. Функціонер, коментуючи виключення представників країни-агресорки з нового розіграшу Ліги націй, також поскаржився на те, що клуби та збірні з України та Ізраїлю продовжують виступати у різних турнірах.


Про це Колосков заявив у коментарі пропагандистському телеканалу "Матч ТВ". Колишній керівник РФС звинуватив Європейський футбольний союз (УЄФА) нібито у політиці подвійних стандартів та упередженому ставленні до Росії, забувши про те, що українці та ізраїльтяни стали жертвами військової агресії.


"Офіційні матчі не зіграємо, а товариські будуть. Очевидно, що подвійні стандарти є – не тільки у нас йдуть військові дії, а й у інших допущених збірних, гинуть люди, підхід має бути однаковим. У цій ситуації карають нас, але не карають Ізраїль та Україну", – сказав Колосков.

Раніше генеральний секретар РФС Максим Митрофанов вимагає виключити ізраїльські команди з міжнародних турнірів і отримав жорстку відповідь від вболівальників. А у Державній думі назвали людожерським рішення УЄФА не включити росіян до учасників Ліги націй 2024/2025.
гибнут люди – подход должен быть одинаковым...то есть наказывать и тех кого убивают и того кто убивает?-кацапы это умственные вырожденцы
Діду 82 роки в нього маразм просто, а ви це ще тут публікуєте)))
Сховати
Та воно і в 50 булу їб@нуте то ж руzzня ...)
"Дядя Слава, ты дурак ?"(с)