4 грудня 2023 16:23

Санчо хоче почекати з відходом, щоб подивитися на зміни у МЮ після зміни власника

Півзахисник "Манчестер Юнайтед" Джейдон Санчо все ще схиляється до відходу з клубу в зимове трансферне вікно, але також хоче почекати і подивитися, що станеться всередині клубу після зміни власника. Про це повідомляє журналіст Флоріан Плеттенберг у соцмережі Х (раніше Twitter).


Сьогодні, 4 грудня, стало відомо, що про операцію з придбання 25% акцій футбольного клубу «Манчестер Юнайтед» мільярдером та одного з найбагатших людей Великобританії Джимом Реткліффом у сім'ї Глейзерів буде офіційно оголошено на початку наступного тижня.


На даний момент у ЗМІ повідомлялося про інтерес до футболіста з боку «Ювентуса», дортмундської «Борусії» та клубів Саудівської Аравії. Найімовірніше, 23-річний гравець піде з «Манчестер Юнайтед» на правах оренди.


Санчо виступає за "Манчестер Юнайтед" з 2021 року. Контрактна угода гравця з клубом розрахована до 2026 року. Санчо забив лише дев'ять голів і віддав шість результативних передач в англійській Прем'єр-лізі протягом двох перших сезонів після переходу в Манчестер Юнайтед. Цього сезону англієць зіграв лише 76 хвилин, тричі виходячи на заміну. Джейдон досить давно не з'являється на полі через конфлікт із Еріком тен Хагом.