4 грудня 2023 15:17

Джуд Беллінгем: "Я розчаровую Анчелотті в одному аспекті: не говорю іспанською. Я стикаюся з несподіваними перешкодами у вивченні цієї мови"

Джуд Беллінгем розповів, у якому аспекті він розчаровує Карло Анчелотті.


– Минулого сезону ти забив 14 голів за дортмундську «Боруссію» за одинадцять місяців, зараз уже 15 голів та 4 результативні передачі лише за п'ять місяців у футболці мадридського «Реала». Розкажи нам секрет цього неймовірного перетворення.


– Я докладаю всіх зусиль, щоб удосконалюватись у роботі, але є й заслуга містера Анчелотті, який знайшов для мене відповідну позицію і дав мені більше свободи на полі. Тож тепер я літаю.

– Тренер «Мадрида» продовжує публічно хвалити тебе, казати, що ти унікальний, особливий гравець, він навіть порівняв тебе з Кака...


- Правильно, але я знаю, що розчаровую його в одному аспекті...

- Але в якому?


– Я просто ще не говорю іспанською... Перепрошую, але я стикаюся з несподіваними перешкодами у вивченні цієї мови. Зізнаюся, мені важко. У будь-якому разі, я обіцяю максимальну відданість справі, гарантую.


– До речі, про обіцянки: чи не хочеш дати якусь обіцянку на майбутнє?


– Я людина, яка амбітна і любить змагатися. Отже, тепер, коли я маю в руках престижний приз Golden Boy, я хочу швидко рухатися далі. Я сподіваюся, що ця нагорода стане стартовим майданчиком для завоювання багатьох інших трофеїв, сказав півзахисник «Реала».