4 грудня 2023 09:33
2

Зрив матчу "Минай" – "Динамо": журналіст пояснив, якій з команд мають дати технічну поразку

У неділю, 3 грудня, матч 16-го туру чемпіонату України між закарпатським Минаєм та київським Динамо було скасовано.


Команди встигли зіграти лише одну повну хвилину, після чого пролунав сигнал повітряної тривоги. Через відсутність освітлення на стадіоні «Минай Арена» гру було перенесено на невизначений термін. Медіаменеджер Миная Мирослав Небесник зазначав, що матч можуть дограти навесні.


Журналіст Андрій Сеньків висловився стосовно перенесення поєдинку, прокоментувавши слова Небесника.


«Дуже смішно, що Небесник вже одразу готував собі м'якеньку ковдрочку, говорячи наперед: «Ми надіємося, що не буде кабінетних розборок, надіємося, що не буде жодної технічної поразки». При тому, що ще не було жодних звинувачень. Вони відчувають нюхом, що ці звинувачення будуть».


Сеньків зізнався, що хоче, аби Минай поніс покарання за цей зрив матч, адже клуб не мав належних умов для його проведення.


«Я думаю, хочу та надіюсь, що в них буде технічна поразка. Зрозуміло, що ця тривога, це відкладення було через російську агресію. Але ми маємо адаптовуватися під це, у нас мають бути умови під це максимально нормальні.


Тому, можливо, керівництву Миная навіть вигідно, що йде війна і на неї можна списати що завгодно. А по хорошому це просто недоклуб, який не те, що немає освітлення на стадіоні, а шантажує гравців невидачею їжі на базі», − зазначив Сеньків у програмі КДК.

Слава богу,что уже не упоминают евреев !!!Ivan,
Шановні! Якщо Ви не знаєте, то у всьому винні кацапи!