1 грудня 2023 09:46
1

"Були моменти, коли він підхоплював м'яч, біг на всіх і просто втрачав його знову і знову. Усі психовали": вихованець "Динамо" розповів про спільну гру з Мудриком

Півзахисник ковалевського Колосу Павло Оріховський, який є вихованцем Динамо та має досвід виступів за київський Арсенал, розповів про гру з Михайлом Мудриком у складі «канонірів».


Павло Оріховський є вихованцем Динамо та у сезоні 2018/19 виступав на правах оренди за інший столичний клуб – Арсенал.


На той час у складі «канонірів» також виступав Михайло Мудрік, який пізніше став зіркою Шахтаря та збірної України та перейшов у лондонський Челсі.


Оріховський розповів про спільну гру з талановитим вінгером в інтерв'ю сайту "Український футбол".


«Це була дитина із неймовірним талантом. Мудрик багато працював над собою після тренувань. На той час йому було важко у тій команді, бо він грав у свій футбол. Тобто не за гроші чи своє ім'я, а просто в красивий футбол. Молодець, що згодом дійшов такого рівня».


Павло також відповів на запитання, як реагували гравці Арсеналу на дії Мудрика, коли він йшов у дріблінг, намагаючись обіграти максимальну кількість футболістів суперника.


«Психували не лише старші, а взагалі всі у команді. Були моменти, коли він підхоплював м'яч, біг на всіх і просто втрачав його знову і знову. Команді потім доводилося дуже довго відбирати м'яч, це було тяжко.


Однак, можливо, цей період пішов на користь Мудрику. Десь йому напхали, він зробив висновки, і тепер грає на топ-рівні», – сказав Оріховський.

Який топ-рівень?! Він і зараз здебільшого так грає.