30 листопада 2023 19:10

Агент Чіро Іммобіле: "Він вважав за краще насолоджуватися вечорами в Лізі чемпіонів, а не переїжджати в Саудівську Аравію"

Марко Соммела, який є агентом нападника "Лаціо" Чіро Іммобіле, розповів, чому його клієнт вважав за краще залишитися в таборі "орлів", а не переходити в клуби з Саудівської Аравії, незважаючи на їхній інтерес до футболіста.


"На відміну від багатьох інших, Чіро вважав за краще насолоджуватися вечорами в Лізі чемпіонів, а не переїжджати куди-небудь на кшталт Саудівської Аравії або ОАЕ, хоча він теж мав можливість виїхати.


Чіро вкладає серце і душу в кожен матч. Проблема в тому, що стосовно нього виявляють недостатньо поваги. Преса чинить занадто великий тиск на хлопців, як Іммобіле.


Чи може Чіро перейти до Саудівської Аравії найближчим часом? Зараз не час для цього. Як я сказав, вибір був зроблений на користь Ліги чемпіонів, він задоволений перебуванням у "Лаціо". У нього багато амбіцій. Ці емоції безцінні і їх не можна компенсувати нафтовими грошима", - наводить слова Соммели Football Italia.