30 листопада 2023 00:07

"Бенфіка" втратила перемогу над "Інтером": Трубін пропустив три м'ячі від фіналіста Ліги чемпіонів

Бенфіка зіграла унічию з Інтером у домашньому поєдинку п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів, який відбувся на стадіоні «Да Луш» у Лісабоні у середу, 29 листопада (3:3).


Голкіпер національної збірної України Анатолій Трубін провів 90 хвилин ігрового часу у складі португальської команди та здійснив п'ять сейвів.

30-річний півзахисник Бенфіки Жоау Маріу оформив хет-трик за 29 хвилин у першому таймі. Дві гольові передачі записав до свого активу датський форвард «орлів» Каспер Тенгстед.

На початку другого тайму австрійський форвард Інтера Марко Арнаутович замкнув знижку німецького захисника Яна Біссека після подачі з кутового та пробив ворота Трубіна.

Через сім хвилин хавбек гостей Давиде Фраттезі ефектним ударом із літа після прострілу Франческо Ачербі з правого флангу забив другий м'яч у ворота українського голкіпера.

На 72-й хвилині чилійський форвард Інтера Алексіс Санчес реалізував пенальті, якого було призначено латвійським арбітром Андрісом Трейманісом за фол капітана Бенфіки Ніколаса Отаменді на нападаючому гостей Маркусі Тюрамі.

Ліга чемпіонів. Група D. П'ятий тур

Бенфіка (Португалія) – Інтер (Італія) – 3:3

Голи: Жоау Маріу, 5 (1:0), Жоау Маріу, 13 (2:0), Жоау Маріу, 34 (3:0), Арнаутович, 51 (3:1), Фраттезі, 58 (3:2), Санчес, 72, з пен. (3:3)

Реал Сосьєдад (Іспанія) – Зальцбург (Австрія) – 0:0