29 листопада 2023 17:25

Легенда "Динамо", Зозуля та інші. Джерело повідомило, хто крім Шевченка міг би претендувати на посаду президента УАФ

Журналіст "ТаТоТаке" розповів, хто може претендувати на посаду нового президента УАФ на відповідному конгресі.


"Андрій Шевченко - новий президент УАФ? Дивіться, я поспілкувався з усіма, з ким можна було б поспілкуватися з цього приводу, тому що всі мовчать, немає кандидата. Ніхто ж не хоче, будемо Павелка повертати...


Я чув дуже різні прізвища, але їх небагато. Звісно, що Вадима Костюченка згадують. Насправді, зараз УАФ - це Костюченко. Він тягне зараз цей віз потужніше, ніж його попередник коробки. Ми розуміємо, що Костюченко може бути технічним кандидатом. Всі зараз шукають другого технічого, щоб це не було на безальтернативній основі.


Серед інших варіантів я чув дуже несподівані. Зараз це не інсайд, а з розряду чутки і плітки, я чув прізвище Артема Гагаріна. Це правда. Людина завжди дуже активна, а зараз його активність вона така захмарна і космічна, як прізвище. Хтозна, можливо він спробує.


Я чув дуже несподіване прізвище Олега Романовича Лужного. Просто він дуже рідко дає інтерв'ю, а зараз він з'явився в інфопросторі й деякі люди трактують його наративи, як спробу увійти в пул функціонерів.


Я тільки про одну людину можу сказати. Судячи з моїх джерел, ця людина реально намагалася йти на посаду: підбирала команду, займалася програмою, залишити закордоння і поїхати в Україну заради цього, залишити доньку, яка займається професійним тенісом і сина, який футболом. Я вже дав 18 підказок. Людина, яка за своїм духом дуже волонтерська, якій подобається безкоштовно робити добро. Це не пропагандистська програма, я просто так прямо не хочу називати Романа Зозулю.


Але з того, що я зрозумів, Зозуля явно дали зрозуміти, що це марна трата часу, що у вищих коридорах усе вирішено. Вертикаль вся ця вона ж вимальовується дуже легко. Не будемо ліпити ліпака з себе, ми всі розуміємо, що Андрій Шевченко - наступний голова УАФ", - сказав Співаковський.