27 листопада 2023 19:24

Вболівальники "Бресту" стали жертвами нападу, коли поверталися додому

Вчора відбувся матч 13-го туру Ліги 1 Монпельє - Брест, який завершився з рахунком 1:3. Незважаючи на чудові емоції після матчу, фанати Бресту зазнали нападу, під час того як вони поверталися додому. Автобус, в якому їхали вболівальники, закидали камінням.


Генеральний директор Паскаль Робер особисто оглянув пошкодження транспорту. Та висловив своє обурення щодо цього нападу. Він відзначив, наскільки серйозними є наслідки цієї подій:


«Те, що сталося, дуже серйозно. Коли ми дивимося на автобус, ми розуміємо жорстокість події. Якби камінь, кинутий у передню частину автобуса, прилетів на 2 метри нижче, там був би водій, який отримав би удар, і, отже, був би високий ризик аварії. Я не можу уявити, до якої драми могло б це призвести шістдесят наших вболівальників, які їхали цим автобусом. Ми проконсультуємося з усіма силами безпеки, щоб краще зрозуміти, що сталося. Хочу ще раз, як і весь клуб, висловити свою підтримку нашим уболівальникам і шкодую, що подібна подія могли закінчитися справжньою трагедією»