26 листопада 2023 17:11

Владислав КАБАЄВ: "Довго чекав на цей гол. Я сподіваюся і дуже вірю, що цей м'яч додасть команді та мені наснаги"

Півзахисник «Динамо» Владислав Кабаєв у коментарі FootballHub поділився враженнями від перемоги над «Рухом» (2:0) та прокоментував свій дебютний гол за команду.


– Як вдався гол? Прийняв м’яч і було одне рішення – пробивати по воротах. Півкорпусу виграв і пробив лівою ногою у дальній кут. Довго чекав на цей гол. Були моменти, не міг забити. Я сподіваюся і дуже в це вірю, минув рік, що цей гол додасть команді та мені наснаги у подальшому.


Чи думав, як святкуватиму гол? Ні-ні, це такі емоції, які тяжко продумати. Перед грою осмислював, щоб забити гол, більше бити по воротах, бути націленим. У першому таймі 3-4 рази бив, десь було близько. Останній удар залетів.


Дуже хотілося обіграти таку команду, як «Рух». Бачили, що молоді хлопці дуже заряджені. Останні ігри добре грали, цей чемпіонат добре почали. А ми не дуже добре. Ця перемога нам важливіша, я так вважаю.


Ми дивилися, як «Рух» грає, як ми повинні виходити з-під пресингу. Бачили, що вони розігрують м’яч і голи прийшли, коли ми запресингували. Тренер це підказав перед матчем, весь тиждень ми це відпрацьовували, і це спрацювало.


Чи змінилося щось після відходу Луческу та приходу Шовковського? Треба віддати належне Мірчі Луческу. Прийшовй новий тренер, стало, можливо, спокійніше. Не скажу, що це кардинально змінилося. Якісь свої настанови, якісь дрібниці у нас з’явилися. Стало десь спокійніше, більше позитивних емоцій. Ми почали грати розкутіше, це видно по нашій гру. Загалом, команда це відчуває.


У кожного тренера свій підхід. Не скажу, що мовний бар’єр був проблемою. Якщо Луческу треба було, він переключався на мову, що б з нами поговорити. Шовковський більш молодий і, наприклад для мене, більше є діалогу з ним. Якісь моменти гри, про моє самопочуття. Це для мене плюс. Щось змінилося. Не кардинально, але футбольні дрібниці змінилися.