26 листопада 2023 12:10

"Був здивований і трохи схвильований": Ярмолюк поділився емоціями від дебюту у стартовому складі "Брентфорда"

Український півзахисник Брентфорда Єгор Ярмолюк прокоментував свій дебютний вихід у стартовому складі англійської команди у вчорашньому домашньому матчі Прем'єр-ліги проти Арсеналу.

Єгор Ярмолюк уперше у кар'єрі вийшов у стартовому складі Брентфорда. Це сталося у домашньому матчі 13-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Арсеналу, що відбувся у суботу, 25 листопада (0:1).

Молодий український хавбек відповів на запитання, коли він дізнався про те, що зіграє проти команди Олександра Зінченка з перших хвилин.


«Дізнався вчора [у п'ятницю, 24 листопада] перед тренуванням. Томас Франк сказав мені про це. Я був трохи здивований і, звичайно, трохи схвильований. Не міг у це повірити.


Тренер просто попросив мене грати, як я вмію, та показати найкращу свою версію».


Ярмолюк також подякував тренеру Брентфорду B, у складі якого українець виступав після переходу з Дніпра-1 влітку 2022 року.


«Звичайно, я насолоджувався часом у команді B, але я багато працював, щоб потрапити до основної команди. Тренер команди В допомагав мені. Я справді ціную цю підтримку. Він неймовірний коуч, як і раніше, мене підтримує», – сказав Ярмолюк в інтерв'ю клубній прес-службі.

Фото - ФК «Брентфорд»