26 листопада 2023 08:32
1

Журналіст: "Стільки травм у "Динамо", що я навіть не знаю, чи справді потрібно вважати киян фаворитом матчу з "Рухом"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський склав прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – «Рух».


Стільки травм у «Динамо», що я навіть не знаю, чи дійсно треба вважати киян фаворитом матчу з «Рухом». Додалося ще пошкодження ахілла у Ваната і тепер проблема форварда стала ще гостріше. Скоріше за все, попереду зіграє Беніто.

У «Руха» своєю чергою не зіграє Руніч. Але не думаю, що ця втрата дійсно стане невиправною для львів’ян. З іншого боку, попри дуже талановитий склад, не бачу у «Руха» якоїсь екстраординарної командної гри. І цілком можливо, що за рахунок характеру, «Динамо» таки зможе перемогти.


Втім, не хочу грати тут на маленькому коефіцієнті. Спробую ризикнути. Беніто цього чемпіонату забив лише одного разу. Тут він може отримати карт-бланш під час лікування Ваната. І чому б йому не забити «Руху». Аж надто високий коефіцієнт на гол центрального нападника маємо, чому б не скористатися. На гол Беніто множник до вашої ставки – аж 3,25.

Херовий з тебе прогнозист