24 листопада 2023 11:27

Колишній скаут "Ювентуса" Тогноцці: "Ювентус" був за крок від підписання Холанда у 2017-му році, але визнав його занадто дорогим"

Колишній головний скаут "Ювентуса" Маттео Тогноцці розповів, що туринці планували підписати нападника Ерлінга Холанда, але відмовилися від цієї ідеї.


"Ми дійсно були за крок від підписання Холанда. Це був листопад 2017 року. Він був одним з перших гравців, з якими я контактував, перебуваючи в "Ювентусі".

Справа в тому, що на ринку дорослої команди є час для роботи над переговорами, а з молоддю за кілька днів все може змінитися.


Голанд був у нас в руках. Але в той час він розглядався як підсилення молодіжного складу. То ж операція була визнана занадто дорогою.


На той час Ерлінг був ще на лавці запасних у "Мольде", але вже за кілька тижнів почав грати і забивати, і всі на нього накинулися. А такий клуб, як "Зальцбург", зміг запропонувати йому швидке введення до першої команди.


Багато скаутів переживають подібні ситуації з розчаруванням, але, працюючи в тісному контакті зі спортивним керівництвом, я зрозумів, що це неминуче: залишається усвідомлення того, що ми добре попрацювали", - сказав Тогноцці для Tuttosport.