21 листопада 2023 17:33
4

"Це ставить жирну крапку в нашій суперечці": журналіст прокоментував невихід динамівця в старті збірної України

Журналіст Михайло Співаковський в програмі "ТаТоТаке" прокоментував вихід Юхима Коноплі в старті збірної України на матч з Італією.


"Ми сперечалися, хто зіграє правого захисника: Тимчик чи Конопля. Михайло Смоловий сказав, що у Ребрава завжди грає Тимчик, коли він здоровий. А я відповів: "А чому проти Італії та Англії грав Конопля?". Вболівальники хвилині на 35-й почали писати, що потрібно міняти Коноплю. Бо хвилини з 28-ї там почався розрив. Люди, які знають точно, сказали мені, що Юхим був готовий до цього матчу максимум на 50% від своїх можливостей. Якщо Ребров ставить 50-відсоткового Коноплю, а не 100-відсоткового Тимчика, то це ставить жирну крапку в нашій суперечці. Мені здається, краще, що зробив Конопля у цій грі, це вирубив К’єзу на 78-й хвилині, але потрібно було це робити раніше".

Я вже давно помітив, що Ребров віддає перевагу гравцям Шахтаря, а не Динамо. Чим це пояснити - не знаю. Ось і на матч з Італією він викликав, здається, 7-8 гравців Шахтаря і лише 4 динамівців.
Сховати
Africanda-S, тим що Динамо проєбало все, що можна?
Africanda-S, бо прірва в класі між Шахтарем та Динамо ще більше збільшилася стараннями Ігоря Суркіса, Мірчі Луческу та купки тупих бездарних старперів-селекціонерів.
Africanda-S, Ребров хоче хоч трохи тримати м'яч. в цьому аспекті в гравців Шахтаря величезна перевага. тому що в клубі від них вимагають того ж.