18 листопада 2023 20:30

Олександр ПЕТРАКОВ: "Після гри Тікнізян порівняв свій автогол з автоголом Ярмоленка у збірній України"

Головний тренер збірної Вірменії Олександр Петраков прокоментував нічию з Уельсом (1:1) у матчі кваліфікації Євро-2024.


«Сьогодні нам знову не вистачило майстерності. Мені дуже шкода, що в нас був автогол. Після гри Наїр Тікнізян підійшов до мене та порівняв свій автогол з автоголом Ярмоленка у збірній України. Я сказав йому, що не можна порівнювати себе з іншими. Нам потрібно дивитися вперед та готуватися до матчу з Хорватією.


Хлопці все зробили правильно. Було велике бажання, але був автогол. Команда Вірменії вже почала грати у компактний футбол. На передматчевій прес-конференції я сказав, що ми не гратимемо у відкритий футбол, але в другому таймі довелося це зробити. Ми готуємося до матчу з Хорватією. Попереду маємо дуже сильний суперник. Футболістам потрібно багато тренуватись, проводити індивідуальні тренування у своїх клубах.


Усі мають розуміти, що національна збірна – це особа країни. Кожен має любити свою збірну, займатися індивідуально у своїх клубах, а потім приходити до національної команди. Хочу висловити окрему подяку вірменським уболівальникам, які завжди підтримують нас», — сказав Петраков.

Матч Хорватія – Вірменія пройде 21 листопада.