18 листопада 2023 14:15

Скандал з Петраковим: півзахисник "Ростова" звинувачує українського фахівця у брехні

Колишній головний тренер збірної України Олександр Петраков не зміг порозумітися з деякими футболістами збірної Вірменії. Зокрема він викликав невдоволення півзахисника Ростова Хорена Байрамяна.


На прес-конференції перед матчем з Уельсом Петраков прямо запитав, чому він не викликає Байрамяна до збірної. Відповідь тренера була різкою.


«Я викликав його. Він приїхав на перший збір, сказав, що відчуває дискомфорт і не може грати, після чого покинув команду. А через три дні він відіграв 90 хвилин за Ростов.


Потім він приїхав на другий збір і знову нібито отримав пошкодження. Ми запланували на ранок МРТ, але він сказав, що навіть не хоче робити обстеження. Захотів поїхати зі збірної і замовив квиток на перший рейс в Ростов. Я побажав йому удачі в житті», — сказав Петраков.


Байрамян звинуватив українського тренера в брехні та спробував пояснити ситуацію. Однак вболівальники збірної Вірменії дають контекст з лицемірством Хорена.


«Байрамян роками відхиляв запрошення зі збірної Вірменії, чекаючи виклику в збірну тросії. Лише у 28 років він погодився на запасний варіант з Вірменією», — написав один із фанатів в твіттері.