7 листопада 2023 22:58

"Це йде з боку прямих конкурентів": журналіст розповів, яку команду Прем'єр-ліги "вбивають" судді

Відомий журналіст Ігор Циганик висловився стосовно упередженості арбітрів до одеського Чорноморця, звернувши увагу на суддівське рішення в грі з Металістом 1925 (1:2).

У неділю, 5 листопада, Чорноморець поступився Металісту 1925 (1:2) у матчі 13-го туру УПЛ.


Журналіст Ігор Циганик звернув увагу на низький рівень суддівства та акцентував на тому, що команду Романа Григорчука арбітри знову починають «вбивати».

«Мені стає потрохи зрозуміло, що робиться з Чорноморцем – їх притримують. Мені дуже шкода Романа Йосиповича. Недаремно він на початку сезону говорив про суддівство. Тоді їх відпустили й він дав хороший результат.


Зараз розмови закінчилися й подивіться, що у грі з Металістом 1925 було зроблено».

Циганик вважає, що головний арбітр тієї гри – Олександр Шандор – не мав вилучати нападника Чорноморця Самсона Ієде.


«Вилучення смішне. Таке враження, що людина свідомо хотіла залишити Чорноморець у меншості. Багатші команди не чіпають, але бідніші, які за рахунок ігрових якостей намагаються піднятися, а їм відразу б'ють по голові».

Журналіст розповів, що проситиме розглянути ситуацію з упередженим арбітражем стосовно Чорноморця.


«Для суддів це так само корисно, бо вони хочуть, щоб угорі були багаті, оскільки тоді грошей більше йде. Я буду просити, щоб ті хто має можливість, звернув увагу на цю ситуацію з Чорноморцем».


Циганик зазначив, що подібні суддівські помилки можуть бути підігріті з боку прямих конкурентів команди Григорчука.


«Чорноморець добре виглядає та може претендувати на трійку, поки свою гру шукає Дніпро-1. Кривбас, Полісся... До того ж вони обіграли Полісся (1:0). Тобто тут може бути боротьба і конкуренти просто прибивають. Зараз вони хочуть між собою до зими визначити п'ятірку, а інші нехай між собою грають.


При тому, що це йде з боку прямих конкурентів, які відчувають цю боротьбу. Якщо ми зараз це не поборемо, то буде дуже велика проблема», – розповів журналіст в етері ютуб-програми «Циганик LIVE».