7 листопада 2023 14:35

Севілья "викрала" літак: 80 пасажирів не потрапили на рейс через дивне рішення авіакомпанії

Севілья після матчу проти Сельти у Ла Лізі фактично позбавила 80 пасажирів шансу дістатися до місця призначення вчасно.


Севілья розписала нічию з Сельтою (1:1) та відправилася у аеропорт, щоб дібратися додому. Вже там у команди виникли труднощі. Літак, який був призначений футболістам, поламався, повідомляє Marca.


Компанія не придумала нічого кращого, ніж пересадити гравців на рейсовий літак до Мадриду, а 80 пасажирам, які вже чекали на посадку, сказати, що рейс скасовано. При цьому вони й так перебували в аеропорту довше, ніж потрібно через погодні умови. Авіакомпанія намагалася довести, що це все через поломку. Проте пасажири бачили, як їхній літак вже вилетів, а на борт зайшли футболісти та представники Севільї.


Це викликало обурення у пасажирів, чиї плани були зруйновані через "викрадення літака". Компанія лише надала як альтернативу автобус, що прямував до Мадриду сім годин. Натомість на інший варіант перельоту пасажири розраховувати не могли.

Згодом керівництво визнало свою помилку та виступило з заявою: "Air Nostrum глибоко шкодує про незручності, заподіяні пасажирам рейсу IB8869 з Віго до Мадриду, які виникли виключно через прикру помилку авіакомпанії. Протягом найближчого тижня ми зв'яжемося з усіма пасажирами, щоб компенсувати їм завдані незручності".