6 листопада 2023 22:45

"Завжди були пропозиції з "Динамо" та "Шахтаря". Хлань розповів про інтерес від українських грандів

Півзахисник «Лехії» Максим Хлань в ексклюзивному коментарі для Sport.ua розповів про альтернативні варіанти продовження кар'єри.


– Чи були в тебе пропозиції від «Динамо» чи з «Шахтаря»?
– Завжди були пропозиції від обох команд, коли ще в академії грав, коли був в молодіжній команді. Пропонували, й офіційно відправляли запит, але я був націлений на інший шлях, хотів грати за кордоном. В мене були приклади гравців «Зорі», які раніше ще з клубу поїхали.

– Як ти потрапив саме до Гданську, до «Лехії»?
– Одразу, як розірвав контракт з «Зорею», поступила пропозиція з Гданську. Почав спілкуватись. Говорили протягом двох місяців. Довго, тому що в мене немає агента й мені чомусь після минулого досвіду страшно було підписувати контракти, тим більше довгостроковий. Я вагався, хотів відпочити, пережив стрес. Взяв паузу, визначився і поїхав до «Лехії».

– Чи були пропозиції від інших клубів?
– Були дві пропозиції з Данії та з Іспанії, але поляки були більш визначеними й з конкретною пропозицією. Та й легшим був контакт.

– Якщо була б конкретна пропозиція від «Динамо» та «Шахтаря», у формі якого клубу ми б тебе побачили?
– Важко сказати. Але по тактиці мені імпонує «Шахтар», він грає в інтенсивний та атакувальний футбол, я таке люблю. Там завжди високі задачі, і я хотів би грати саме в такій команді.


Фото: ФК "Зоря"