6 листопада 2023 14:03
5

"Вже кілька днів в ступорі від новини, що Луческу залишив пост головного тренера "Динамо": Сидорчук відреагував на відхід румунського фахівця з київського клубу

Колишній капітан "Динамо" Сергій Сидорчук на свої сторінці в Інстаграм висловився щодо відходу Мірчі Луческу з київського "Динамо".


"Вже кілька днів в ступорі від новини, що Мірча Луческу залишив пост головного тренера "Динамо". Я збирався з думками, щоб віддячити Містеру публічно. Не зробити цього не міг, тому що це важлива для мене та для моєї родини людина. Більше ніж тренер.

Він відкрив мені новий погляд на футбол, навчив бачити деталі, про які я раніше і не думав, змусив задуматись щодо життя після кар’єри. Своїм прикладом показав, як слід любити те, що ти робиш. Не уявляю його не в футболі, тому що це його життя. Хто б ще сидів та передивлявся матчі, шукаючи свої помилки. Так, це людина, яка завжди шукає помилки в собі, а не в інших. Багатьом цього дуже не вистачає.

Ніколи не забуду, як Містер зустрів мою родину в Бухаресті, коли нам потрібен був прихисток після початку повномасштабного вторгнення. Він з дружиною були дуже добрі до нас, ми бачилися майже щодня, спілкувалися - це було дуже важливо та цінно для нас. Кажуть, в темні часи видно світлих людей. Що стосується Мірчі, саме так і було. Коли він був лікарні, звичайно, я теж був поруч.

Я впевнений, що Містер заслуговував завершити кар’єру в українському футболі на більш мажорній ноті, у статусі чемпіона та з кубком в руках. Але це життя, це футбол. Він знає, що робить та в який час. Шкода, що багато хто не розуміє його філософії та підходу. Одразу попрошу утриматись від негативних коментарів, якщо вам хочеться такі написати.

Це пост моєї великої поваги та подяки. Дякую за все!"



Сидорчук написав українською мовою пост. Для чого ви переводите на свинособачу? Вірніше для кого?
Сховати
Пардон, то російська версія сторінки була.
Таке відчуття, що Луч прийшов в умовну команду-аутсайдер, зробив чемпіоном а далі боровся за єврозону...По інерції став чемпіоном... Потім навчив, на радість кротам, гравців "відпочивати" на полі. За це всі вдячні?
Сховати
Abe Lon, ахах.. по якій інерції? Мені здається ви не розумієте значення цього слова. По інерції це якби перед ним команда класно грала, а він на ''багажі та напрацюваннях попереднього тренера'' здобував перемоги. Як Фонсека в Шахтарі.
Команда 4 роки не була чемпіоном і не грала в групі ЛЧ. Він прийшов, і за рік виграв все! Він хоча б Тренер, на відміну від попередніх ''фізручків''
В ступоре... Действительно.... Играли то как в этом и в прошлом сезоне.... Уууххх!