4 листопада 2023 20:25

Мессі про матч з Нідерландами на ЧС-2022: "Деякі гравці поводилися нечесно, особливо в серії пенальті. Аргентину хотіли виставити лиходієм у цій історії"

Ліонель Мессі згадав про конфлікт зі збірною Нідерландів.

Збірна Аргентини здобула перемогу над Нідерландами в 1/4 фіналу ЧС-2022 (2:2, пен. 4:3). У ході матчу між футболістами виникали сутички, після нього гравці та тренери критикували поведінку суперників.


– Одним із ключових матчів у вашому шляху є чвертьфінал проти Нідерландів, з кількома «гарячими» моментами до, під час та після матчу... Яке враження у тебе залишилося?


- За кілька днів до цього вони почали робити заяви і трохи зачіпати нас, зокрема тренер [Луї ван Гал] та гравець, який був присутній на прес-конференції за день до матчу (Мемфіс Депай). А потім був чвертьфінал чемпіонату світу, важливий матч між Аргентиною та Нідерландами.


У грі було кілька дивних ситуацій, коли деякі гравці поводилися нечесно, особливо під час серії пенальті. Після цього матчу Аргентину хотіли виставити лиходієм у цій історії, але того вечора сталося багато подій.


У ці напружені моменти кожен реагує по-своєму, але суперництво має залишатися на полі, – сказав нападник Інтер Майамі та збірної Аргентини.