4 листопада 2023 16:59
3

Український тандем у вогні. "Жирона" здобула вольову перемогу над "Осасуною" завдяки результативним діям Довбика та Циганкова

Поєдинок 12-го туру чемпіонату Іспанії, в якому Осасуна приймала Жирону, відбувся в суботу, 4 листопада і завершився вольовою перемогою гостей (4:2).

Жирона обіграла Осасуну у виїзному матчі 12-го туру іспанської Прімери, який пройшов 4 листопада у Памплоні (4:2).

Український форвард каталонської команди Артем Довбик вийшов у стартовому складі і за 84 хвилини ігрового часу зробив три результативні дії – гол та два асисти.


Віктор Циганков розпочав матч на лаві запасних і на 70-й хвилині за рахунку 1:2 на користь суперника замінив бразильського захисника Яна Коуту. Український хавбек відзначився гольовим пасом на Довбика.

Гості вийшли вперед на 16-й хвилині – Довбик прострілив із лівого флангу на Івана Мартіна, який ударом зблизька відправив м'яч у сітку.


Через дев'ять хвилин хорватський форвард Осасуни Анте Будімір зрівняв рахунок, а на початку другого тайму він оформив дубль і вивів свою команду вперед.


На 71-й хвилині Довбик ударом головою замкнув подачу захисника Мігеля Гутьєрреса та зрівняв рахунок.

Незабаром Циганков, який вийшов на заміну, скористався передачею Артема та відправив у ворота Осасуни переможний м'яч Жирони.

Четвертий гол гостей на 90-й хвилині забив півзахисник Алейш Гарсія.

Чемпіонат Іспанії 12 тур


Осасуна – Жирона – 2:4
Голи:
Мартін, 16 (0:1), Будимир, 25 (1:1), Будимир, 55 (2:1), Довбик, 71 (2:2), Циганков, 80 (2:3), Гарсія, 90 (2:4)

За пару месяцев сыгрались и без адаптации
нет слов -одни эмоции))
Красавцы! Гордимся!