3 листопада 2023 13:39

Скотт Мактоміней: "МЮ має перемагати, всі хочуть, щоб клуб досяг успіху. Думаю про вболівальників, які платять гроші, щоб подивитися на нас"

Скотт Мактоміней висловився про невдалі результати "Манчестер Юнайтед".


«Ми маємо перемагати. Так ми завжди думаємо.

Очевидно, зараз я думаю про вболівальників, бо ми не граємо добре, і їм важко – вони платять зароблені гроші щотижня, щоби прийти і подивитися на нас. І щонайменше, що ми можемо зробити, це грати добре і перемагати. Нині цього не відбувається, але такий футбол.

Нам у роздягальні потрібно залишатися зібраними, зберігати ясну голову і не піддаватися емоціям щодо всього, що нас оточує. Ми маємо відгородитися від усього цього.

Усі знають, що зараз ми переживаємо не найкращий період. Ми маємо триматися разом, це головне. На нас чекає ще одна гра, і, можливо, через тиждень картина буде трохи іншою – перемога у Лізі чемпіонів та перемога у чемпіонаті.

Звісно, уболівальники почують стандартну відповідь: «Ми маємо триматися разом». Але це правда. Усі хочуть, щоб цей футбольний клуб досяг успіху. У нас більш ніж достатньо талантів у роздягальні, щоб зробити це.

Ми можемо добре зіграти з «Фулхемом», виграти у Копенгагені, а після цього ми матимемо ще одну гру. Отже, все може швидко змінитися.

Такий наш футбольний шлях. Якщо ми зможемо здобути три перемоги перед перервою на збірні, тоді зможемо повернутися і почати рухатися далі», – сказав гравець «Манчестер Юнайтед».