2 листопада 2023 15:51

Мерсон про МЮ: "Тен Хаг втратив гравців, щотижня він жує гумку з кам'яним обличчям. Не уявляю, скільки це триватиме, їм потрібно щось робити"

Пол Мерсон прокоментував поразку "Манчестер Юнайтед" від "Ньюкасла".


Команда Еріка тен Хага вилетіла з розіграшу Кубка англійської ліги, програвши «сорокам» із рахунком 0:3.


«Це було шокуюче. Це було погано. Вони знову не мали ідей. Це постійно говорилося протягом кількох років про "Манчестер Юнайтед". Вони не видно характеру, незрозуміло, що намагаються зробити. Коли ви спостерігаєте за іншими командами, ви можете побачити, що вони намагаються зробити. У центрі поля домінували Джо Віллок, Шон Лонгстафф та Жоелінтон.


«Ньюкасл» зробив вісім замін [порівняно з минулою грою], а «Юнайтед» був обіграний з рахунком 3:0. Особисто я вважаю, що тренер втратив гравців. Футбольні матчі можна програвати по-різному, і програють усі, але сьогодні ввечері вони вже програли, пропустивши перший гол, як і минулого тижня [проти Манчестер Сіті].


Для "Ньюкасла" все було надто просто. Сьогодні ввечері вони мали бути в заціпенінні перед «Олд Траффордом», але вони просто вийшли та зіграли. Обличчя, яке я бачу щотижня, – це тен Хаг, який жує гумку з кам'яним обличчям. Це все, що я бачу, їм треба щось робити.


У суботу чекає важлива гра на виїзді з «Фулхемом». Я не уявляю, скільки ще це триватиме. Я знаю, я читав у газетах, що це [звільнення тен Хага] може коштувати 15 мільйонів фунтів. Я знаю, вони можуть сказати, що це багато, але вони даремно витрачають 80 мільйонів фунтів, не випускаючи Джейдон Санчо.

Вони ганялися за цим хлопцем дуже довго, а тепер він абсолютно поза складом. Ймовірно, у січні він піде в оренду, і вони виплачуватимуть половину його зарплати.

Із цим треба розібратися, і особисто я вважаю, що це токсичний момент. Я не звертаю жодної уваги на отруйну атмосферу за лаштунками. Я більше хвилююсь за те, що відбувається на полі, саме там це має значення. Якби не пенальті на останній хвилині, вони б зіграли вдома внічию з «Копенгагеном».

На мій погляд, він [тен Хаг] перебуває під серйозним тиском, і вони мають провести зустріч та визначити, що вони робитимуть. Він втратив гравців, не можна так програвати», – сказав колишній гравець «Арсеналу».