30 жовтня 2023 19:17

Каррагер про тен Хага: "МЮ грає як андердог з того часу, як він прийшов, – контратаки, багато довгих передач. Жоден топ-клуб так не грає – керівництво ні до чого"

Джеймі Каррагер розкритикував стиль гри «Манчестер Юнайтед» за Еріка тен Хаге.


"МЮ" поступився "Манчестер Сіті" в дербі в 10-му турі АПЛ (0:3). Команда йде на 8-му рядку турнірної таблиці, набравши 15 очок.

«Щоразу, коли їх серйозно перевершують за грою, все зводиться до керівництва. Звичайно, це неправильно, уболівальники незадоволені, але те, про що треба говорити, – це стиль футболу.


Те, що вони роблять на тренувальному полі з понеділка по п'ятницю, не має жодного відношення до приходу Джима Реткліффа. Чого він (тен Хаг хоче від цих гравців? При переході з оборони в атаку – а ми бачимо, що це роблять усі топ-команди ліги – що Манчестер Юнайтед намагається зробити з м'ячем?


Вони грають у футбол андердогів, і так було з того часу, як він (тен Хаг) прийшов. Вони грають на контратаках та роблять багато довгих передач. Так більше не грає жоден топ-клуб. Те, що відбувається вище, зовсім ні до чого. Що він робить на тренуваннях із гравцями, яких він наводить, і про що він їх просить? Ми не можемо цього бачити», – сказав колишній гравець «Ліверпуля».