28 жовтня 2023 09:04

Каррагер: "Футбол тен Хага застарілий. При ньому клуб витрачає багато часу на виправдання"

Колишній захисник «Ліверпуля» Джеймі Каррагер розкритикував роботу головного тренера «Манчестер Юнайтед» Еріка тен Хага.


«Манчестер Юнайтед» схожий на команду, яка знаходиться наприкінці свого циклу, а не перебудовується після того, як її очолив новий тренер. Незважаючи на три перемоги поспіль, при тен Хазі «Юнайтед» показує застарілий футбол із симптомами регресу. Команді не вистачає стилю та масштабу.

Зовсім невелика кількість гравців, приведених до клубу тен Хагом, стабільно проявляють себе. Але при цьому, наприклад, Магуайр і Мактоміней, яких тренер хотів позбутися минулого літа за відповідну ціну, знову у чудовій формі.


Напевно, уболівальників «Манчестер Юнайтед» турбує той факт, що клуб, як і раніше, витрачає велику кількість часу, намагаючись виправдати такі низькі стандарти. Пом'якшувальні чинники у вигляді відсутності ясності у складі ради директорів здатні довго впливати на клуб.


З липня 2022 року тен Хаг придбав 16 футболістів на £400 млн (€459 млн). Як не подивися, якими б непопулярними були власники клубу, цього цілком достатньо для того, щоб тренер кардинально перебудував команду», — написав Каррагер у колонці The Telegraph.