21 жовтня 2023 17:02

"Чорноморець" розгромив "Минай" та піднявся на 2-е місце в УПЛ

У суботу, 21 жовтня, одеський Чорноморець Романа Григорчука приймав закарпатський Минай Володимира Шарана в рамках 11-го туру чемпіонату України.


Рахунок в матчі було відкрито на 19-й хвилині гри. Зігі Бадібанга та Самсон Ієде зіграли в стінку з виходом останнього до правого флангу штрафного майданчику, звідки була виконана прострільна передача на ближню стійку, де Андрій Шторін п'ятою влучно відправив м'яч у сітку.


На 68-й хвилині після подачі Бадібанги з правого флангу точного удару головою у дальній кут воріт Олександри Бандури завдав Штогрін, оформивши дубль у цій грі.


Під час третього голу Штогрін вже асистував, віддавши передачу на Ореста Кузика, який без проблем переграв голкіпера Миная, встановивши остаточний рахунок в грі.


Фінальний свисток головного арбітра матчу Володимира Новохатного зафіксував розгромну перемогу «моряків» в Одесі на стадіоні «Чорноморець».


"Чорноморець" – "Минай" 3:0


Голи: Штогрін 19, Штогрін 68, Кузик 81


"Чорноморець": Варакута – Брагару (Гучек 90+2), Єрмаков, Салюк, Путря – Шпорн, Васильєв – Кузик (Авагімян 84), Штогрін (Дада 88), Бадибанга (Вакула 88) – Ієде (Хадида 87)


"Минай": Бандура – Булеза (Дмитрук 39), Немчанінов, Мельник, Солдат – Рогозинський (Гечев 54), Вітенчук, Ралюченко (Кораблін 66), Вишневський (Голуб 67) – Твердохліб (Одарюк 66) – Гунічев


Попередження: Шаран 39, Мельник 72